“Het is onze missie is om mooie, kwalitatieve beelden te maken die op een eerlijk en ambachtelijke wijze worden geproduceerd”

$

lezen

Ons verhaal

Bij Junk-Art streven wij ernaar om keer op keer de mooiste beelden te maken. Kunst, dat is wat wij leveren.

Onze beelden worden met de hand gemaakt en het materiaal dat wij gebruiken is staal. Dit wordt met de hand gesorteerd, denk hierbij aan staal vanuit motoronderdelen, uit plaatwerk resten of zelfs uit hoefijzers.

Hiermee zorgen wij ervoor dat we op een duurzame en circulaire wijze te werk gaan, want ook dat is waar Junk-Art voor staat.

Tevens worden al onze beelden gemaakt met ontzettend veel passie. Schaf je een beeld bij ons aan? Dan weet je zeker dat hij uniek is!

Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een muziek instrument of een dierenbeeld, wij zorgen ervoor dat je maatwerk en kwaliteit krijgt. Bij ons kan je terecht voor zowel grote (levensechte formaten) als kleine beelden.

PRODUCTIE

L

De manen van het paard zijn afkomstig van restanten plaatwerk in de auto-industrie. Dit wordt verzameld en halen wij met regelmaat op. Hierdoor kunnen wij mooie onderdelen van een beeld vormen!

L

De manen zijn gemaakt van oud-ijzer afkomstig uit Frankrijk. De manen zijn met de hand gesneden en gecoat.

L

De body van het paard is gemaakt van auto-onderdelen en defecte objecten. Onder andere zit hier gereedschappen, sloten, tandwielen, lagers etc. in verwerkt.

L

Ook zijn de voeten van het paard afgemaakt met restanten van plaatwerk in de auto-industrie. Hiermee creëren wij een hoef. 

Onze missie

Oud materiaal nieuw leven inblazen, dat is wat wij doen. Bij Junk-Art streven wij ernaar om op een duurzame en circulaire manier prachtige kunst te leveren.

Ieder beeld dat wij opleveren is écht uniek, daarbij verliezen wij het milieu nooit uit het oog. Onze producten zijn handgemaakt en ook het materiaal wordt met de hand gesorteerd. Wij doen er alles aan om iedere klant prachtige kunst te geven.

Onze visie

Door oud materiaal een nieuw leven in te blazen willen we een verschil maken om volledig circulair te zijn.

De beelden van Junk-Art worden met ontzettend veel passie gemaakt, door écht authenteke vakmensen van het eerste uur. Naast het leveren van de beste kwaliteit streven we ernaar om volledig circulair te zijn en alleen te produceren met de beste, gebruikte materialen.

Handgemaakt

Wanneer je een beeld bij ons aanschaft, dan weet je zeker dat dit met de hand gemaakt is. Dit houdt in dat wij zelf materiaal sorteren, lassen, buigen en ontzettend creatief zijn.

Bij ons kan je terecht voor levensechte formaten, maar ook voor kleinere beelden. Het maken van kunst doen wij met enorm veel passie en dit is ook duidelijk terug te zien aan de beelden die wij leveren. Ieder beeld is uniek, wij leveren maatwerk.

Selectie proces

Onze beelden worden gemaakt van duurzame materialen. Juist daarom blazen wij oud materiaal nieuw leven in. Onze materialen worden met de hand verzameld op schroothopen.

De beelden die wij leveren worden gemaakt van staal. Dit staal halen wij onder anderen uit motoronderdelen, plaatwerk resten en hoefijzers. Hierbij hechten wij ontzettend veel waarde aan het milieu.

Hand-crafted Junk Art

BEZICHTIGING INPLANNEN

E-mail ons

info@junk-art.nl

Social media

Stuur ons een e-mail

Bezoek onze showroom

We zijn open

Openingstijden

Maandag – vrijdag: Bezichtiging op afspraak
Zaterdag: Bezichtiging op afspraak
Zondag: Gesloten

route naar showroom