Aanbod.

Bij Junk-Art kan je terecht voor exclusieve beelden van levensechte formaten, maar ook voor kleinere- en maatwerk beelden kan je bij ons terecht.

grote beelden

Bekijk Junk-Art Bull

Bekijk Junk-Art Bull

Bekijk Junk-Art Standing Horse

Bekijk Junk-Art Horse

Bekijk Junk-Art Watching Deer

Bekijk Junk-Art Horse

kleine beelden

Bekijk Junk-Art Saxophone

Junk-Art Pony

Maatwerk Beelden

Junk art op maat

Over onze maatwerk beelden

Wilt u een specifiek beeld hebben? Vertel ons uw wensen! Wanneer u een beeld van Junk-art laat maken, dan weet u zeker dat het beeld met ontzettend veel passie en met de hand gemaakt is.

Wij sorteren de materialen zelf per beeld, verrichten zelf het laswerk, buigen alles en we kunnen hiermee ontzettend creatief zijn. U kunt bij junk-art terecht voor levensechte formaten, maar ook voor kleinere beelden. Het maken van uw beeld doen wij met enorm veel passie en dit is dan ook terug te zien in de beelden die wij leveren. Ieder beeld is uniek.

Heeft u elders een beeld gezien? Of heeft u zelf wat in uw gedachte?
neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, wij zullen geheel vrijblijvend uw wensen door spreken om de mogelijkheden te verkennen. We weet kunnen we uw droombeeld realiseren.

Wat kunt u verwachten?

Bij Junk-Art streven wij ernaar om keer op keer de mooiste beelden te maken. Kunst, dat is wat wij leveren. Onze beelden worden met de hand gemaakt en het materiaal dat wij gebruiken is staal.

Dit wordt met de hand gesorteerd, denk hierbij aan staal vanuit motoronderdelen, uit plaatwerk resten of zelfs uit hoefijzers. Hiermee zorgen wij ervoor dat we op een duurzame en circulaire wijze te werk gaan, want ook dat is waar Junk-Art voor staat.

Tevens worden al onze beelden gemaakt met ontzettend veel passie. Schaf je een beeld bij ons aan? Dan weet je zeker dat hij uniek is! Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een muziek instrument of een dierenbeeld, wij zorgen ervoor dat je maatwerk en kwaliteit krijgt.

Bij ons kan je terecht voor zowel grote (levensechte formaten) als kleine beelden.

Met de hand geselecteerd en gemaakt

Milieuvriendelijk geproduceerd, 100% circulair

Alleen écht de beste kwaliteit

Uit voorraad leverbaar

  BEZICHTIGING INPLANNEN

  E-mail ons

  info@junk-art.nl

  Social media

  Stuur ons een e-mail

  Bezoek onze showroom

  We zijn open

  Openingstijden

  Maandag – vrijdag: Bezichtiging op afspraak
  Zaterdag: Bezichtiging op afspraak
  Zondag: Gesloten

  route naar showroom