Aanbod.

Bij Junk-Art kan je terecht voor exclusieve beelden van levensechte formaten, maar ook voor kleinere- en maatwerk beelden kan je bij ons terecht.

grote beelden

Bekijk Junk-Art Bull

Bekijk Junk-Art Bull

Bekijk Junk-Art Standing Horse

Bekijk Junk-Art Horse

Bekijk Junk-Art Watching Deer

Bekijk Junk-Art Horse

kleine beelden

Bekijk Junk-Art Saxophone

Maatwerk Beelden

Junk art op maat

Over onze maatwerk beelden

Wil je een beeld op maat laten maken? Vertel ons je wensen! Wanneer je een beeld bij Junk-Art op maat laat maken, dan weet je zeker dat dit met ontzettend veel passie en met de hand gemaakt is.

Wij sorteren zelf alle materialen, verrichten zelf het laswerk, buigen alles om en we kunnen hiermee ontzettend creatief zijn. Bij Junk-art kan je terecht voor levensechte formaten, maar ook voor kleinere beelden. Het maken van maatwerk kunst doen wij met enorm veel passie en dit is ook duidelijk terug te zien aan de beelden die wij leveren. Ieder beeld is uniek, wij leveren maatwerk.

Wil jij een beeld op maat laten maken? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, dan spreken we geheel vrijblijvend jouw wensen door om de mogelijkheden gezamenlijk te verkennen. Wie weet kunnen wij jouw droom beeld realiseren!

Wat kunt u verwachten?

Bij Junk-Art streven wij ernaar om keer op keer de mooiste beelden te maken. Kunst, dat is wat wij leveren. Onze beelden worden met de hand gemaakt en het materiaal dat wij gebruiken is staal.

Dit wordt met de hand gesorteerd, denk hierbij aan staal vanuit motoronderdelen, uit plaatwerk resten of zelfs uit hoefijzers. Hiermee zorgen wij ervoor dat we op een duurzame en circulaire wijze te werk gaan, want ook dat is waar Junk-Art voor staat.

Tevens worden al onze beelden gemaakt met ontzettend veel passie. Schaf je een beeld bij ons aan? Dan weet je zeker dat hij uniek is! Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een muziek instrument of een dierenbeeld, wij zorgen ervoor dat je maatwerk en kwaliteit krijgt.

Bij ons kan je terecht voor zowel grote (levensechte formaten) als kleine beelden.

Met de hand geselecteerd en gemaakt

Milieuvriendelijk geproduceerd, 100% circulair

Alleen écht de beste kwaliteit

Uit voorraad leverbaar

  BEZICHTIGING INPLANNEN

  E-mail ons

  info@junk-art.nl

  Social media

  Stuur ons een e-mail

  Bezoek onze showroom

  We zijn open

  Openingstijden

  Maandag – vrijdag: Bezichtiging op afspraak
  Zaterdag: Bezichtiging op afspraak
  Zondag: Gesloten

  route naar showroom