Maatwerk

Junk Art.

Heeft u een specifieke wens in gedachten, om een bepaald beeld te laten maken door Junk-Art? Lees dan snel verder, wij leveren maatwerk.

Junk art op maat

Over onze maatwerk beelden

Wil je een beeld op maat laten maken? Vertel ons je wensen! Wanneer je een beeld bij Junk-Art op maat laat maken, dan weet je zeker dat dit met ontzettend veel passie en met de hand gemaakt is.

Wij sorteren zelf alle materialen, verrichten zelf het laswerk, buigen alles om en we kunnen hiermee ontzettend creatief zijn. Bij Junk-art kan je terecht voor levensechte formaten, maar ook voor kleinere beelden. Het maken van maatwerk kunst doen wij met enorm veel passie en dit is ook duidelijk terug te zien aan de beelden die wij leveren. Ieder beeld is uniek, wij leveren maatwerk.

Wil jij een beeld op maat laten maken? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, dan spreken we geheel vrijblijvend jouw wensen door om de mogelijkheden gezamenlijk te verkennen. Wie weet kunnen wij jouw droom beeld realiseren!

Wat kunt u verwachten?

Bij Junk-Art streven wij ernaar om keer op keer de mooiste beelden te maken. Kunst, dat is wat wij leveren. Onze beelden worden met de hand gemaakt en het materiaal dat wij gebruiken is staal.

Dit wordt met de hand gesorteerd, denk hierbij aan staal vanuit motoronderdelen, uit plaatwerk resten of zelfs uit hoefijzers. Hiermee zorgen wij ervoor dat we op een duurzame en circulaire wijze te werk gaan, want ook dat is waar Junk-Art voor staat.

Tevens worden al onze beelden gemaakt met ontzettend veel passie. Schaf je een beeld bij ons aan? Dan weet je zeker dat hij uniek is! Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een muziek instrument of een dierenbeeld, wij zorgen ervoor dat je maatwerk en kwaliteit krijgt.

Bij ons kan je terecht voor zowel grote (levensechte formaten) als kleine beelden.

Persoonlijk & Vakkundig Advies

Alles met de hand gemaakt, écht authentiek vakmanschap

Kom langs in onze showroom voor inspiratie

Alleen de beste kwaliteit beelden

  L

  Handgemaakte hoefijzers, met de hand geselecteerd op een scrapyard in Brazilië.

  L

  De manen zijn gemaakt van oud-ijzer afkomstig uit Frankrijk. De manen zijn met de hand gesneden en gecoat.

  L

  Het body van dit paard is gemaakt van over heel de wereld afkomstig, met de hand uitgezocht oud ijzer.

  L

  Uiteraard hebben we ook nagedacht over stevige montage, omdat dit beeld geen lichtgewicht is. Doormiddel van stevige montage behoud het paard haar stabiliteit.

  Onze missie

  Oud materiaal nieuw leven inblazen, dat is wat wij doen. Bij Junk-Art streven wij ernaar om op een duurzame en circulaire manier prachtige kunst te leveren.

  Ieder beeld dat wij opleveren is écht uniek, daarbij verliezen wij het milieu nooit uit het oog. Onze producten zijn handgemaakt en ook het materiaal wordt met de hand gesorteerd. Wij doen er alles aan om iedere klant prachtige kunst te geven.

  Onze visie

  Door oud materiaal een nieuw leven in te blazen willen we een verschil maken om volledig circulair te zijn.

  De beelden van Junk-Art worden met ontzettend veel passie gemaakt, door écht authenteke vakmensen van het eerste uur. Naast het leveren van de beste kwaliteit streven we ernaar om volledig circulair te zijn en alleen te produceren met de beste, gebruikte materialen.

  Handgemaakt

  Wanneer je een beeld bij ons aanschaft, dan weet je zeker dat dit met de hand gemaakt is. Dit houdt in dat wij zelf materiaal sorteren, lassen, buigen en ontzettend creatief zijn.

  Bij ons kan je terecht voor levensechte formaten, maar ook voor kleinere beelden. Het maken van kunst doen wij met enorm veel passie en dit is ook duidelijk terug te zien aan de beelden die wij leveren. Ieder beeld is uniek, wij leveren maatwerk.

  Selectie proces

  Onze beelden worden gemaakt van duurzame materialen. Juist daarom blazen wij oud materiaal nieuw leven in. Onze materialen worden met de hand verzameld op schroothopen.

  De beelden die wij leveren worden gemaakt van staal. Dit staal halen wij onder anderen uit motoronderdelen, plaatwerk resten en hoefijzers. Hierbij hechten wij ontzettend veel waarde aan het milieu.

  BEZICHTIGING INPLANNEN

  E-mail ons

  info@junk-art.nl

  Social media

  Stuur ons een e-mail

  Bezoek onze showroom

  We zijn open

  Openingstijden

  Maandag – vrijdag: Bezichtiging op afspraak
  Zaterdag: Bezichtiging op afspraak
  Zondag: Gesloten