Maatwerk

Junk Art.

Heeft u een specifieke wens in gedachten, om een bepaald beeld te laten maken door Junk-Art? Lees dan snel verder, wij leveren maatwerk.

Junk art op maat

Over onze maatwerk beelden

Wilt u een specifiek beeld hebben? Vertel ons uw wensen! Wanneer u een beeld van Junk-art laat maken, dan weet u zeker dat het beeld met ontzettend veel passie en met de hand gemaakt is.

Wij sorteren de materialen zelf per beeld, verrichten zelf het laswerk, buigen alles en we kunnen hiermee ontzettend creatief zijn. U kunt bij junk-art terecht voor levensechte formaten, maar ook voor kleinere beelden. Het maken van uw beeld doen wij met enorm veel passie en dit is dan ook terug te zien in de beelden die wij leveren. Ieder beeld is uniek.

Heeft u elders een beeld gezien? Of heeft u zelf wat in uw gedachte?
neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, wij zullen geheel vrijblijvend uw wensen door spreken om de mogelijkheden te verkennen. We weet kunnen we uw droombeeld realiseren.

Wat kunt u verwachten?

Bij Junk-Art streven wij ernaar om keer op keer de mooiste beelden te maken. Kunst, dat is wat wij leveren. Onze beelden worden met de hand gemaakt en het materiaal dat wij gebruiken is staal.

Dit wordt met de hand gesorteerd, denk hierbij aan staal vanuit motoronderdelen, uit plaatwerk resten of zelfs uit hoefijzers. Hiermee zorgen wij ervoor dat we op een duurzame en circulaire wijze te werk gaan, want ook dat is waar Junk-Art voor staat.

Tevens worden al onze beelden gemaakt met ontzettend veel passie. Schaf je een beeld bij ons aan? Dan weet je zeker dat hij uniek is! Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een muziek instrument of een dierenbeeld, wij zorgen ervoor dat je maatwerk en kwaliteit krijgt.

Bij ons kan je terecht voor zowel grote (levensechte formaten) als kleine beelden.

Persoonlijk & Vakkundig Advies

Alles met de hand gemaakt, écht authentiek vakmanschap

Kom langs in onze showroom voor inspiratie

Alleen de beste kwaliteit beelden

  L

  Handgemaakte hoefijzers, met de hand geselecteerd op een scrapyard in Brazilië.

  L

  De manen van het paard zijn afkomstig van restanten plaatwerk in de auto-industrie. Dit wordt verzameld en halen wij met regelmaat op. Hierdoor kunnen wij mooie onderdelen van een beeld vormen!

  L

  De body van het paard is gemaakt van auto-onderdelen en defecte objecten. Onder andere zit hier gereedschappen, sloten, tandwielen, lagers etc. in verwerkt.

  L

  Ook zijn de voeten van het paard afgemaakt met restanten van plaatwerk in de auto-industrie. Hiermee creëren wij een hoef. 

  Onze missie

  Oud materiaal nieuw leven inblazen, dat is wat wij doen. Bij Junk-Art streven wij ernaar om op een duurzame en circulaire manier prachtige kunst te leveren.

  Ieder beeld dat wij opleveren is écht uniek, daarbij verliezen wij het milieu nooit uit het oog. Onze producten zijn handgemaakt en ook het materiaal wordt met de hand gesorteerd. Wij doen er alles aan om iedere klant prachtige kunst te geven.

  Onze visie

  Door oud materiaal een nieuw leven in te blazen willen we een verschil maken om volledig circulair te zijn.

  De beelden van Junk-Art worden met ontzettend veel passie gemaakt, door écht authenteke vakmensen van het eerste uur. Naast het leveren van de beste kwaliteit streven we ernaar om volledig circulair te zijn en alleen te produceren met de beste, gebruikte materialen.

  Handgemaakt

  Wanneer je een beeld bij ons aanschaft, dan weet je zeker dat dit met de hand gemaakt is. Dit houdt in dat wij zelf materiaal sorteren, lassen, buigen en ontzettend creatief zijn.

  Bij ons kan je terecht voor levensechte formaten, maar ook voor kleinere beelden. Het maken van kunst doen wij met enorm veel passie en dit is ook duidelijk terug te zien aan de beelden die wij leveren. Ieder beeld is uniek, wij leveren maatwerk.

  Selectie proces

  Onze beelden worden gemaakt van duurzame materialen. Juist daarom blazen wij oud materiaal nieuw leven in. Onze materialen worden met de hand verzameld op schroothopen.

  De beelden die wij leveren worden gemaakt van staal. Dit staal halen wij onder anderen uit motoronderdelen, plaatwerk resten en hoefijzers. Hierbij hechten wij ontzettend veel waarde aan het milieu.

  BEZICHTIGING INPLANNEN

  E-mail ons

  info@junk-art.nl

  Social media

  Stuur ons een e-mail

  Bezoek onze showroom

  We zijn open

  Openingstijden

  Maandag – vrijdag: Bezichtiging op afspraak
  Zaterdag: Bezichtiging op afspraak
  Zondag: Gesloten