Een VR bril bedrukken voor iedere bezoeker

Wanneer je een museum hebt, of een andere expositie organiseert is het natuurlijk leuk als er veel mensen komen. Die mensen wil je jouw kunst laten beleven. Geef dit een extra dimensie door een filmpje te maken wat iedere bezoeker kan downloaden op de mobiel. Laat een VR bril bedrukken voor iedere bezoeker en de mensen kunnen thuis nog eens nagenieten. Met een VR bril bedrukken maak je ook nog eens op een mooie manier reclame. En daar wordt iedereen blij van.

Een VR bril bedrukken om uit te delen

Het is de ideale manier om je bedrijf in de picture te zetten. Mensen worden blij van cadeaus. Jij wordt blij van gratis reclame. En zeker wanneer je een leuk filmpje hebt dat je kunt laten zien via de VR bril, is een VR bril bedrukken de moeite waard. Zomaar een VR bril bedrukken laten en er verder niets mee doen gaat natuurlijk nergens over. Zeker wanneer je een bedrijf hebt met mooie dingen wil je de mensen thuis nog eens laten nagenieten. Een VR bril bedrukken en meegeven aan iedere (betalende) bezoeker maakt dat mensen jouw bedrijf tot gespreksonderwerp zullen maken.

Een VR bril bedrukken voor schoolklassen

VR bril bedrukken
Met een schoolklas door een museum… De meeste museumdirecteuren zullen daar de rillingen van over de rug voelen lopen. Zo’n losgeslagen meute tussen je spullen: brr! Wanneer je er nou voor zorgt dat iedere leerling een VR bril krijgt en dat de rondleiding via een filmpje gaat, zul je zien dat ook de meest drukke klas ineens ge├»nteresseerd is. Een VR bril bril bedrukken is dan leuk voor de kinderen en hun begeleiding. En goed voor jouw hart.

Een VR bril bedrukken duur?

Een VR bril bedrukken is, zeker in wat grotere oplagen, helemaal niet duur. Hoe meer VR brillen je bestelt, hoe goedkoper ze per stuk worden. Staffelkorting noemen we dat. Je kunt kiezen voor de meest luxe modellen, maar er zijn zelfs VR brullen van karton te verkrijgen! Je kunt op de VR bril laten zetten wat je wilt. Op die manier maak je reclame door mensen met jouw VR bril te laten lopen. Ook is een VR bril voor veel mensen een leuke herinnering aan een leuke dag. Ze zullen er met plezier aan terugdenken dat ze bij jouw bedrijf geweest zijn. Of ze nu een museum hebben bezocht of een virtuele rondleiding door hun nieuwe wijk hebben gehad. Met een VR bril bedrukken ben je helemaal van nu.